Naschoolse activiteiten aanbod

Doe mee met de leukste naschoolse activiteiten, georganiseerd door de basisscholen en kinderopvangorganisaties van Dinxperlo en Figulus Welzijn voor alle kinderen in Dinxperlo!

Bovengenoemde organisaties werken samen om een leuk naschools activiteitenaanbod te realiseren voor alle kinderen in Dinxperlo. Hiertoe wordt samengewerkt met allerlei instellingen en verenigingen in Dinxperlo die kinderen iets leuks te bieden hebben. Denk hierbij aan de sportclubs, muziekvereniging, musea, hobbyclubs enzovoort.

 

Wanneer

Iedere woensdag zijn er naschoolse activiteiten. Kinderen kunnen direct uit school naar de sportvelden van FC Dinxperlo. Van 14.00-14.30 ur is er een inloop en krijgen de kinderen die meedoen iets te drinken en fruit. Om 14.30 uur starten de activiteiten. Er zijn verschillende activiteiten van 14.30-15.30 uur.

 

Meedoen?

Om mee te doen met de naschoolse activiteiten heb je een strippenkaart nodig. Deze strippenkaart is ter administratie (gegevens kind). Per activiteit heb je 1 strip nodig. De strippenkaart is onbeperkt geldig. De strippenkaart is gratis af te halen bij de balie van Figulus, Kulturhus Dinxperlo of bij IKC de Bosmark (bij de centrale balie bij de ingang). Een overzicht van de activiteiten staat op de pagina VitaalBAD.nl tevens is dit de plek om online op te geven. 

Kinderen die op de dag van de activiteit de BSO van IKC de Bosmark bezoeken kunnen ook deelnemen aan de activiteiten.