Naschoolse activiteiten aanbod

Doe mee met de leukste naschoolse activiteiten, georganiseerd door de basisscholen en kinderopvangorganisaties van Dinxperlo en Figulus Welzijn voor alle kinderen in Dinxperlo!

Bovengenoemde organisaties werken samen om een leuk naschools activiteitenaanbod te realiseren voor alle kinderen in Dinxperlo. Hiertoe wordt samengewerkt met allerlei instellingen en verenigingen in Dinxperlo die kinderen iets leuks te bieden hebben. Denk hierbij aan de sportclubs, muziekvereniging, musea, hobbyclubs enzovoort.

 

Wanneer

Vanaf de herfstvakantie is er steeds een programma van 3 weken met twee activiteiten, gevolgd door een periode van drie weken zonder activiteiten. Sommige activiteiten zijn eenmalig, andere komen vaker voor. De activiteiten starten om 15.30 uur en duren tot 16.30 uur en starten op de aangegeven locatie.

 

Meedoen?

Om mee te doen met de naschoolse activiteiten heb je een strippenkaart nodig. Deze strippenkaart kost € 6,00 en heeft 6 strippen. Per activiteit heb je 1 strip nodig. De strippenkaart is onbeperkt geldig. De strippenkaart is te koop bij de balie van Figulus, Kulturhus Dinxperlo,  Terborgseweg 5 in Dinxperlo of bij  IKC de Bosmark (bij de centrale balie bij de ingang).

Kinderen die op de dag van de activiteit de BSO van IKC de Bosmark bezoeken kunnen gratis deelnemen aan de activiteiten.

 

Aanmelden voor een activiteit

Als je mee wilt doen aan een activiteit kun je je aanmelden bij Figulus of bij IKC de Bosmark. Het is het handigst om meteen bij aanschaf van je strippenkaart aan te geven aan welke activiteiten je meedoet.

Je dient je strippenkaart mee te nemen naar de activiteit. Dit is je deelnamebewijs en de strip wordt meteen afgetekend op je kaart. Mocht je na aanmelding toch verhinderd zijn, graag doorgeven zodat eventueel andere kinderen nog kunnen meedoen.

De activiteiten
Op de diverse posters in het gebouw en in "Dinxpers Nieuws" zijn steeds weer de actuele activiteiten terug te vinden.