Naschoolse activiteiten aanbod

Doe mee met de leukste naschoolse activiteiten, georganiseerd door de basisscholen en kinderopvangorganisaties van Dinxperlo en Figulus Welzijn voor alle kinderen in Dinxperlo!

Bovengenoemde organisaties werken samen om een leuk naschools activiteitenaanbod te realiseren voor alle kinderen in Dinxperlo. Hiertoe wordt samengewerkt met allerlei instellingen en verenigingen in Dinxperlo die kinderen iets leuks te bieden hebben. Denk hierbij aan de sportclubs, muziekvereniging, musea, hobbyclubs enzovoort.

 

Wanneer

Iedere woensdag zijn er naschoolse activiteiten. Kinderen kunnen direct uit school naar de sportvelden van FC Dinxperlo. Van 14.00-14.30 ur is er een inloop en krijgen de kinderen die meedoen iets te drinken en fruit. Om 14.30 uur starten de activiteiten. Er zijn verschillende activiteiten van 14.30-15.30 uur.

 

Meedoen?

Een overzicht van de activiteiten staat op de website pagina www.vitaalbad.nl Tevens is dit de plek om je online op te geven. Kinderen die op de dag van de activiteit de BSO van IKC de Bosmark bezoeken, kunnen ook deelnemen aan de activiteiten.