Buitenschoolse opvang 4 tot 13 jaar

Na schooltijd is er tijd voor ontspanning. Onze buitenschoolse opvang biedt volop mogelijkheden, kinderen moeten hier niets, maar kunnen hier hun eigen keuzes te maken. En keuze hebben zij volop! Dagelijks is er een keuze uit activiteiten op het gebied van Sport, Cultuur, Natuur & Avontuur en Multimedia. Ook buitenspelen staat hoog in het vaandel. Bij uitstapjes wordt gebruik gemaakt van onze eigen Zonnekinderen busjes. 

Onze pijlers

Er wordt dagelijks een aanbod van activiteiten op het gebied van sport, cultuur, natuur & avontuur en multimedia geboden. Naast het eigen activiteitenprogramma komen ook onze coaches regelmatig langs op de locatie om leuke activiteiten op hun gebied aan te bieden. 

De BSO van IKC De Bosmark heeft een atelier, loungeroom, theater, kinderkookcafé en is er volop gelegenheid om buiten te spelen in de avonturentuin. Ook maken we gebruik van de voorzieningen binnen de school, bijvoorbeeld de mediatheek, aula en sportzaal. Door de ligging dichtbij het Welinkbos gaan de kinderen regelmatig op pad voor activiteiten op het gebied van natuur.

Voorschoolse opvang en vakantieopvang

We bieden ook voorschoolse opvang vanaf 07.00 uur geboden en vakantieopvang van 07.00 – 18.30 uur. 

Klik op onderstaande afbeelding voor een video-impressie van onze buitenschoolse opvang.

bso