Dagopvang 0 tot 4 jaar

Kinderdagverblijf de Bosmark biedt opvang voor kinderen van 0-4 jaar in een veilige en huiselijke sfeer. Wij bieden u en uw kind een plaats waar uw kind liefdevol en professioneel opgevangen wordt. De uitdagend ingerichte groepsruimte biedt volop speel-en ontwikkelmogelijkheden. 

Opvang binnen IKC de Bosmark

Binnen IKC de Bosmark wordt opvang geboden in drie groepen: een babygroep voor kinderen van 0-2 jaar (de Muisjesgroep) en twee peutergroepen van 2-4 jaar (de Zeepaardjes en de Olifantengroep) . Van jongs af aan leren kinderen rekening met elkaar te houden, elkaar te helpen en van elkaar te leren. Er wordt gewerkt met de ontwikkelingsgerichte methode Startblokken. Daarmee weet u als ouder zeker dat uw kind optimaal wordt voorbereid wordt op de overstap naar de basissschool, ook als uw kind uitsluitend gebruik maakt van dagopvang. De overgang van opvang naar onderwijs verloopt soepel doordat uw kind al gewend is aan de omgeving en spelenderwijs kennismaakt met school. 

Het kinderdagverblijf is gevestigd in een eigen, veilige en uitdagend ingerichte ruimte binnen het IKC met aangrenzend een eigen, afgesloten buitenruimte. Er is plaats voor maximaal 48 kinderen. Binnen het gebouw kan gebruik worden gemaakt van uitgebreide faciliteiten, zoals de sportzaal, aula, kinderkookcafé, theater en dansruimte. Hierdoor krijgt uw kind volop de ruimte om zijn of haar talenten te ontdekken en te ontwikkelen!

Klik op de afbeelding hieronder voor een video-impressie van onze baby- en peutergroepen.

0-4_jaar